ALEMDAR İNŞAAT HAYALLERİ GERÇEK YAPIYOR…

Bolunun en tanınmış İnşaat firmalarının başında gelen Alemdar İnşaat’ın yıl sonu kampanyası Bolu halkından büyük bir ilgi görüyor…

Alemdar İnşaat’ın yıl sonu kampanyası büyük dikkat çekiyor… Konu ile ilgili olarak haber sitemize açıklamalarda bulunan Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar ; “Sayın Cumhurbaşkanımızın da sık sık belirttiği gibi son dönemde faiz ve dolar kurunda oynamalar söz konusu. Buna bağlı olarak ta konut kredi faizleri, kamu bankaları tarafından uzunca bir süre düşük tutulmasına rağmen son dönemde onlar da 1 bandının üzerine çıkmak zorunda kaldı. Böyle olunca da biz firma olarak hem ekonomiye katkı sağlamak hem de daire almak isteyip te faizlerin yüksekliğinden dolayı daire almakta zorlanan müşterilerimizi düşünerek yıl sonuna kadar olmak üzere elimizdeki sayılı sayıdaki bitmiş daireler için çok güzel bir kampanya düzenledik” dedi.

Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar sözlerine şu şekilde devam etti; “ Bunu İş Bankası ve Türkiye Finans ile yaptık. İki banka ile anlaşmamız var. Faizsiz sistemden kullanmak isteyen müşterilerimizi de düşünerek Türkiye Finans Bankası ile böyle bir çalışmamız oldu. Bu sistemde

Kredi tutarı ve oranlarımız;

0–50.000 TL. arası kredi kullanacak olan müşterilerimize – 0.80

50.000 TL –100. 000 TL arası kredi kullanacak olan müşterilerimize – 0.85

100.000 TL –150.000 arasında kredi kullanacak olan müşterilerimize – 0.90

150.000 TL ve Üstünde kredi kullanacak olan müşterilerimize - 0.95

Olmak üzere bir çalışmamız oldu. Bu çalışmamız neticesinde ortalama 100.000 TL kredi kullanacak bir müşterimizin 120 aydaki kârlılığı Ekspertiz ile birlikte –ki Ekspertiz ücretini de bu sistem kapsamında biz karşılıyoruz. Böylelikle müşterilerimiz Ekspertiz ücreti de ödemiyorlar. 21.000 ve 22.000 civarında bir kârlılıkları söz konusu olacak.”

Bunu niçin yaptık?

Abdullah Alemdar sözlerini şu şekilde sonlandırdı; “ Türk Ekonomisi 3.çeyrekte bir büyüme rekoru kırdı. Bizimde Alemdar İnşaat olarak bu büyümeyle birlikte hem piyasayı belli bir oranda forse etmek hem de ekonomik canlılığa katkıda bulunmak adına böyle bir kampanya yaptık. Aynı zamanda da yıl sonu itibariyle elimizde son kalan belirli sayıdaki daire stoğumuzu da eritmek istiyoruz. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerimiz en kısa zamanda bize müracaat etmeleri gerekiyor. Çünkü dairelerimiz sınırlı sayıdadır. Bolu’nun birçok mahallesinde dairelerimiz serpiştirilmiş durumdadır. Yani lokasyon olarak; Kalıcı konutlardan, Alpagut’a, Sağlık mahallesinden tutunda Tabaklar, Karaçayır, Sümer, Aktaş gibi birçok semt ve mahallede dairelerimiz mevcuttur. Özellikle bu daireleri bu şekilde seçtik. Bu seçtiğimiz daireler üzerinden de bu kampanyayı başlattık. Şu ana kadar ciddi dönüşler alıyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar kampanyamızı başarılı bir şekilde sürdürmek istiyoruz. Türkiye Ekonomisi içinde 2017’nin gayet güzel sonuçlanacağını düşünüyorum. 2018 yılının da hayırlara vesile olmasını diliyorum.”