En uygun şartlarda ev almak isteyenlerin adresi yine aynı!

1.Bolu Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı bugün yapılan açılış töreni ile start aldı. 25- 28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuar’a şimdiden Alemdar İnşaat damgasını vurdu.

1.Bolu Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarına ilimizin tanınmış inşaat firmalarının başında gelen Alemdar İnşaat imzasını attı. Haber sitemize fuar ile ilgili görüşlerini anlatan Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar “Hafta içi olması sebebiyle ilgi oranı şu anda biraz düşük, biz Cuma ve Cumartesi günü asıl yoğunluğu bekliyoruz. Cumartesi ve Pazar günü de yine aynı şekilde fuarımız devam edecek. Fuarımız bu sene gerçekten çok farklı oldu. O yüzden Bolu halkının burada duyarlı olacağına inanıyorum. İki ayrı fuar şeklinde düzenlendi. Tarım fuarı bir tarafta bir tarafta ise yapı ve dekorasyon fuarı olarak hizmete açıldı. Mutlaka Bolu halkının buraya gelip görmesinde fayda var. Bolu için bir hareketlilik ve sinerji oluşturacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

“Fuara özel çok güzel bir kampanyamız var”

Fuar süresi boyunca çok özel kampanyalarla Bolu halkının karşısına çıktıklarını vurgulayan Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar ; “Fuara özel çok güzel bir kampanyamız var. 2019 ve 2020 yılında bitecek olan projelerimizin % 90’nını kapsayacak şekilde 2+1’ler için 60 bin peşinat, 3+1’ler için 80 bin peşinatla 120 aya kadar bankasız, faizsiz bize ödemeli sistemle insanlarımızı daire sahibi yapabiliyoruz. O yüzden bu fuar dönemini uygun oranlarda daire almak isteyenlerin kaçırmamasını öneririm” biçiminde konuştu.