Bobes'ten Vefa

Bolu Belediye Spor (BOBES) Başkanı Sinan Barut, geçen sezon Kadın Voleybol takımına sponsor Olarak destek veren iş adamı Abdullah Alemdar’ı unutmayarak vefa örneği gösterdi.

Geçen sezon Bolu Belediye Spor Kadın Voleybol takımına forma sponsoru olan işadamı Abdullah Alemdar’ı işyerinde ziyaret eden BOBES Başkanı Sinan Barut, voleybolcuların imzaladığı formayla birlikte teşekkür plaketini desteklerinden dolayı Abdullah Alemdar’a taktim etti.

Bolu'nun bu takıma sahip çıkması lazım

Bu sezon Sultanlar Ligine iddialı bir şekilde hazırlanan BOBES Kadın Voleybol Takımının başarılı olacağına inancının tam olduğunu belirten BOBES Başkanı Sinan Barut; “Abdullah Bey geçen sezon takımımıza büyük destek verdi. Bizlerde kendisine teşekkür etme adına oyuncularımızın imzaladığı forma ile birlikte plaket hediye ettik. Bu yıl diğer sporsever şirketlerimizden destek bekliyoruz. İddialı bir takım kurarak Sultanlar Liginde başarılı olmak istiyoruz. Eğer bir bütün olarak, sponsorlarıyla, seyircisiyle güzel bir birliktelik yakalayabilirsek, başarıda beraberinde gelecektir. Bu takıma tüm Bolu’nun sahip çıkması lazım. Bolu’nun kadın voleybolunda iyi bir potansiyeli var. Bu potansiyeli ancak el ele verirsek başarıya ulaştırabiliriz” ifadelerine yer verdi.