Alemdar İnşaat'tan 'sabit taksit sabit fiyat' kampanyası!

Alemdar İnşaat'tan 'sabit taksit sabit fiyat' kampanyası!

Alemdar İnşaat, “Sabit taksit Sabit fiyat” garantisiyle temelden projeler için yeni kampanya başlattı. Kampanya kapsamında sabit fiyat garantisi sunuluyor.

Alemdar İnşaat, temelden projelerde büyük alım kolaylığı sağlamak için yeni kampanya başlattı. Kampanya kapsamında sabit taksit ve sabit fiyat garantisi sunuluyor.

60 bin minimum peşinatla kampanyaya katılan vatandaşlar 120 aya kadar vadeli satış imkanından yararlanıyor. Konutlar tamamlanır tamamlanmaz da teslim garantisi veriliyor.

Bolu Ekspres Gazetesin'de yer alan habere göre, Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, yeni kampanya ile ilgili konuştu.

Başkan Alemdar, “Temelden devam eden projeler olarak bir bölüm ayırdık. Bir de bitmiş projeler olarak bir bölüm ayırdık. Temelden yani topraktan devam eden projelerimizde 60 bin minimum peşinatla kampanyaya giriliyor ve 120 aya kadar vadeli satış öngörüyoruz. İsteyen istediği vadeyi ve peşinatı seçebiliyor. Dairesini beğeniyor onun üzerinden tablodan istediği ödeme planını seçmek suretiyle bu kampanyaya girebiliyor. Burada kesinlikle sabit fiyat garantisi veriyoruz. Konut biter bitmez de teslim garantisini veriyoruz. Bunun dışında bu sistemde olmayan ekstra şeylerde var. Bunlardan bir tanesi Ekspertiz ücreti yok. Banka tahsis ücreti yani dosya masrafı dediğimiz olay yok. Konut paket sigortası yok. Kredi hayat sigortası yok ve İpotek ücreti yok. Bütün bunları topladığımızda krediyi çeken kişinin yaşına göre değişiyor ama 10 bin lira civarında bir maliyeti de bertaraf etmiş oluyoruz” açıklamasında bulundu.